Stiri

Dam start evenimentelor organizate iubitorilor de masini de epoca!


  2022-01-28 (stire)  
WinterFun by Le Baron

Dam start evenimentelor organizate iubitorilor de masini de epoca! ClassicCarClub Mures deschide sezonul!

Traim ultimele saptamani de iarna cand anuntam deschiderea sezonului masinilor de epoca si nu numai. Comorile noastre pretioase dorm de obicei intre lunile septembrie si mai, dar acum facem o exceptie, chiar doua.
In perioada 26-27 februarie 2022, invitam iubitorii si proprietarii de masini oldtimer, youngtimer, moderne si electrice la o cursa amicala pe un traseu de 300km in judetul Mures. Aceasta este o sesiune de antrenament pentru concurentii vechi dupa pauza de iarna si o introducere pentru noii concurenti in conditii de iarna. Ca noutate, de data asta organizam si o etapa de seara BONUS NIGHT. Asteptam la eveniment 40 de echipaje.

Se pot inscrie echipele cu masini din urmatoarele categorii:
Clasa I (istorice) - fabricat pana la 31 decembrie 1992 si detin atestat de vehicul istoric
Clasa Y (youngtimer) - fabricat pana in data de 31 decembrie 2002 fara atestat de vehicul istoric
Clasa E (electric) - vehicule electrice + hibrid
Clasa M - fabricat dupa data de 1 ianuarie 2003
Clasa S - masinile participante la etapa BONUS NIGHT
Clasa T - Traditional Fair play - fara echipamente de tip Tripmaster electrice / tablete / telefoane

Inscrierile se fac pe siteul destinat evenimentului: www.winterfun.ro

Traseul cursei va avea cca 300km. In prima zi vom parcurge cca 150km pe traseul Targu Mures - Balauseri - Cund - Ganesti - Ogra - Targu Mures. Primul eveniment al anului aduce o noutate: cei doritori vor parcurge o etapa de seara BONUS NIGHT, traseul avand cca 50km. A doua zi vom avea o etapa mai scurta de cca 100km pe traseul Targu Mures - Miercurea Nirajului - Acatari - Ogra.

Programul complet va fi anuntat inainte de eveniment, dar pana atunci un detaliu atractiv: vom vizita manufactura de branzeturi din Cund. Producatorul de branzeturi Varga Istvan prezinta si cateva secrete de productie: ce este harfa manuala de branza si la ce se foloseste, cum este branza maturata de carbune, si la ce foloseste producatorul apa sarata din Sovata. Nu ratam nici degustarea delicateselor autohtone din branza.

In prima zi scopul este de a ajunge la Boutique Hotel Le Baron din Ganesti, cunoscut si sub numele de Butoiul Sasului. Facem popas la aceasta gazda, el fiind sponsorul principal al evenimentului, si vom ramane pentru o experienta culinara.

Evenimentul incepe la Targu Mures. Ne vom aduna in data de 26 februarie in castelul medieval la ora 8 si cursa va incepe la ora 10. Aici asteptam cu drag reprezentantii presei si pe toti cei interesati de masinile de epoca, dar nu in ultimul rand si pe cei care si-au pus in gand sa se aventureze in aceste tipuri de evenimente.

Acest eveniment este organizat de Classic Car Club impreuna cu Le Baron. Multumim sponsorilor si partenerilor nostri pentru sprijin si implicare!
Sponsori: Zooku, Viessmann Transilvania, The Family Butchers, Fertan, Holomed, Ecomotive, ChronoFun.
Partener media: autostiri.ro

Informatii generale despre noi: Classic Car Club Mures este un club fondat in 2010 in Targu Mures. Organizam anual mai multe raliuri de regularitate, si evenimente destinate masinilor si pasionatilor de masini de epoca: Castel Rally by EHRLE, Wine and Classics, rally60 - youngtimer rally. detalii< < < Stiri